Over ons

Over Ons

VISIE & MISSIE

Visie: Iedereen op eigen kracht langer thuis te laten wonen! Het op eigen kracht bewegen draagt bij aan uw welzijn, gezondheid vitaliteit eigenwaarde en zelfredzaamheid. Onze visie wordt onderschreven door wetenschappelijk onderzoeken.

Missie: Alle mensen langer zelfstandig en op eigen kracht, zelfredzaam in eigen huis te laten wonen. Wij willen bijdragen in welzijn, gezondheid en vitaliteit met behulp van onze expertises op het gebied van: fysiotherapie met specialisaties geriatrie- en neurologie revalidatie, techniek en duurzaamheid komen wij tot innovatieve oplossingen.

Historie

Wij zijn zijn gestart in 2011 na onze uitvinding van de Easysteppers. We zijn gevestigd in Eindhoven ook wel genaamd de "Brainport Regio", waar wordt gewerkt aan het project: "Slimmer leven 2020". Wij leveren en installeren onze producten in de hele Benelux. Wij hebben service steunpunten in: Alkmaar en Zwolle. In België kunt u terecht bij Freya Products BVBA in Wevelgem.

Diverse wetenschappelijke onderzoeken zijn inmiddels uitgevoerd in opdracht van Enocent. Lees hier meer over de onderzoeken.

U kunt ons ook volgen op facebook

KWALITEIT EN SERVICE

De productie is KOMO en SKH gecertificeerd en wij werken enkel met FSC gecertificeerd hout. Dit hout, met mooie houtnerven, wordt speciaal geselecteerd en geprepareerd en daarna voorzien van slijtvaste laklagen, opdat de kwaliteit behouden blijft. De nadruk ligt voor ons altijd op kwaliteit, garantie en service voor uw tevredenheid.
Wij kunnen ook een tweede trapleuning of extra handgrepen leveren. Uw veiligheid en tevredenheid is ons hoogste doel.

Leveringsvoorwaarden

Hier vindt u onze leveringsvoorwaarden

 

Ons streven: 100% tevreden klanten, 100% maatwerk, hoogste kwaliteit, beste service en leren van onze klanten.

Overal bereikbaar

Wij zijn zijn gestart in 2011 na onze uitvinding van de Easysteppers en volledig gespecialiseerd in het maken en plaatsen van tussentreden. We zijn vooral geen "klusbedrijf". Onze vestigingsplaats is in Eindhoven ook wel genaamd de "Brainport Regio", waar wordt gewerkt aan het project: "Slimmer leven 2020". Wij leveren en installeren onze producten in de hele Benelux. Wij hebben montageservice steunpunten in: Amstelveen, IJsselstein en Zwolle. In België kunt u terecht bij Freya Products Wevelgem.